Nico Bakker

Ik ben Nico Bakker en ben de opleiding voor podologie begonnen in het jaar 2000 tot 2005.
Naast mijn toenmalige schoenenzaak in dames-, heren- en kinderschoenen heb ik mijn praktijk voor de podologie opgezet. Mijn interesse werd gewekt toen ikzelf en mijn klanten tegen bepaalde voet- en houdingsklachten aanliepen en daar graag een oplossing voor wilde zoeken.

Na jaren in Genemuiden een praktijk te hebben gehad heb ik ook in 2009 een praktijk overgenomen in Hippolytushoef. Toen ik in 2010 in Leeuwarden ben gaan wonen, kwam ik tot het besef dat hier ook nog wel wat ruimte en hulp nodig was op het gebied van de voet- en houdingsklachten, vandaar dat ik contact heb gezocht met Fysiotherapie Westeinde. Daarna is er inmiddels op het Zorgplein Westeinde een goede samenwerking tussen mijn praktijk en de huisartsen, fysiotherapeuten, pedicure en verschillende andere disciplines tot stand gekomen. Naast de nieuwe praktijk in Leeuwarden ben ik ook nog steeds op de praktijken in Genemuiden en Hippolytushoef beschikbaar.

Sinds juni 2015 mag ik mij ook podoposturaal therapeut noemen en kan ik ook proprioceptieve zolen maken die op therapeutische basis werken.

Er word reeds gewerkt met de allernieuwste 3D meet methode waar de zooltjes de perfecte pasvorm van uw voetenen krijgen en gecorriceerd worden. Doordat ik de kwaliteit en het advies wat ik geef wil waarborgen, werk ik de steunzolen hoogst persoonlijk af.